• Dobrodošli na sajt
    J & J TECHNOLOGIES
    Obrada na CNC mašinama.
  • J & J TECHNOLOGIES
    OBRADA NA CNC MAŠINAMA
    Dobrodošli na sajt

Ko smo mi

J&J Technologies je osnovan 2008. godine. Već se godinama usešno bavimo proizvodnjom, obradom i preradom delova za razne mašine.

Mi smo kompetentni sistemski dobaljač, koji se specijalizovao za proizvodnju delova za mašinsku industriju. Naša glavna kompentencija se sastoji u kompletnoj izradi i montaži mašinskih elemenata visokog kvaliteta. Ukoliko imate pitanja slobodno nam možete pisati na office@jj-technologies.com

Detaljnije

Servisi

CNC mašine

Profesionalna obrada materijala na CNC mašinama

CNC strugovi

Profesionalna obrada materijala na CNC mašinama

CNC glodanje

Profesionalna obrada materijala na CNC mašinama

CNC glodalice

Profesionalna obrada materijala na CNC mašinama

0
0
0
0

Mašine

Profesonalna obrada na CNC mašinama.

Proizvodno prometno preduzeće J&J Technologies doo, Rajkovac je osnovano 20.02.2008. godine. Pretežna delatnost preduzeća je mašinska obrada metala, šifra delatnosti 2562, industrija.

Zašto mi?

INTEGRISANA REŠENJA

Poseban kvalitet, kojim se ne bez razloga, ponosimo je stručni potencijal, zavidno znanje i veliko iskustvo. Pozivamo Vas da se šetnjom kroz menije ovog sajta uverite zašto sebe preporučujemo kao ozbiljnog partnera u domenu mašinske industrije.5

NAJMODERNIJE MAŠINE

Raspolažemo vrlo kvalitetnim mašinskim parkom. To je pre svega veliki broj kvalitenih numerički upravljanih obradnih centara. Tu su i strugovi, klasični i numerički upravljani i zatim mašine za ravno i okruglo brušenje.

VAŠA MISIJA JE NAŠA

Ljubazno i profesionalno orijentisano osoblje je uvek na usluzi u našoj firmi. Posetite nas i uverite se sami. Brinemo o našim kupcima i najviše volimo kada su zadovoljni.

Vesti

Najnovije vesti na jednom mestu

Blog

Klijenti

Mnogo zadovoljnih klijenata.